Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: «Ήμουν αλκοολικός… Μπορώ να καταλάβω πιο εύκολα τους ρόλους με εθισμούς»

156

Who is who: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ | clickatlife

Ο ηθοποιός Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Variety πως το να προσεγγίσει τον ρόλο του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας Halston αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο από όσο πίστευε, καθώς στο παρελθόν ήταν εθισμένος στο αλκόολ.

Όπως εξήγησε: «Είναι πολύ πιο εύκολο για εμένα να κατανοήσω τους χαρακτήρες, που παλεύουν με τους εθισμούς τους, καθώς μετά την συμμετοχή μου στο Trainspotting, όπου υποδυόμουν έναν χρήστη ηρωίνης, εθίστηκα στο αλκόολ». Εικοσιένα χρόνια μετά, ο ηθοποιός αναφέρει ότι είναι καθαρός και νιώθει μεγάλη χαρά, που κατάφερε να μετατρέψει μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωή του, σε «ατού» του και να καταλάβει τον Halston, o οποίος ήταν εθισμένος στο ναρκωτικό της εποχής -την κοκαΐνη.

«Τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχω πρόβλημα εθισμού. Το ξεπέρασα το 2000. Τώρα, όταν βλέπω χαρακτήρες με εθισμούς, τους βλέπω από άλλη οπτική, τους καταλαβαίνω καλύτερα. Ένα καθημερινό κομμάτι της ζωής μου είναι να παραμείνω νηφάλιος», εξήγησε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

και συνέχισε λέγοντας: «Την ίδια στιγμή είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, αφού μου έδωσε μία χαρά και ευτυχία και ηρεμία με έναν τρόπο που δεν κατάφερνα να νιώσω, πριν μείνω νηφάλιος».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα