Γιώργος Λιανός: Υποδέχεται τη νεογέννητη κόρη του στον Άγιο Δομίνικο – Δείτε τη φωτογραφία

222

giorgoslianoss

Μητέρα και κόρη ταξίδεψαν στο νησί του «Survivor» για να είναι κοντά στον πατέρα τους

Το τέταρτο παιδί του Γιώργου Λιανού, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ήρθε στον κόσμο στις αρχές του προηγούμενου μήνα και, όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του στο Instagram, η σύντροφός του μαζί με το μικρό τους κοριτσάκι τον επισκέφθηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

O παρουσιαστής του Survivor, αν και φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επέλεξε αυτή τη φορά να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

lianos

Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, αν και πέρασε στην Ελλάδα την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αποφάσισε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο μετά για να μπορούν να βρίσκονται κοντά του.

Περήφανος μπαμπάς ο Γιώργος Λιανός είχε δηλώσει τα εξής: «Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι».