Γιώργος Κοψιδάς: Δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω παιδί, επειδή έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο

312

Ο Γιώργος Κοψιδάς δίνει στεγνά τον Τριαντάφυλλο - "Ότι δεν υπάρχει στην  κάμερα, δεν έγινε" | Zappit

Ο ηθοποιός μιλάει για το παιδί της πρώην συντρόφου που το μεγάλωσε σαν δικό του

Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι μεγάλωσε μαζί με την πρώην σύντροφό του την κόρη της και ακόμα και σήμερα έχουν πολύ καλές σχέσεις και επικοινωνούν.

«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το τάιζα, το έκανα μπάνιο, το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου και εγώ να πηγαίνω να το βλέπω εκεί. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά από ένα χρονικό διάστημα τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά, ενώ δεν είναι, ούτε εγώ είμαι ο μπαμπάς του. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό αλλά συνεχίζουμε να έχουμε επικοινωνία. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, ίσως επειδή εκείνη η ιστορία μου κάλυψε ένα μέρος του πατρικού ενστίκτου», ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η σχέση του με την Τσίλα είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, η ίδια σε συνέντευξή της στην Espresso το 2014 είχε δηλώσει για τον γνωστό ηθοποιό:

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της ‘γιαγιάς’, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια.

Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, ξέρω και την κοπέλα του και με έχει στηρίξει πολύ. Τους ευχαριστώ πολύ όλους για όσα μου έχουν προσφέρει».