Γιώργος Γιαννιάς: «Δεν τελείωσα το σχολείο και δε ντρέπομαι γι’ αυτό»

της Λίνα Μ.

Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Γιαννιάς στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε μικρός μέχρι να βρει παραγωγό να τον ακούσει και να τον εντάξει στο τραγούδι, ενώ δήλωσε για πρώτη φορά πως δεν τελείωσε το σχολείο.

Αναλυτικά τα όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή:

«Στα 16 μου ξεκίνησα το τραγούδι. Το πρωί πήγαινα σχολείο και το βράδυ τραγουδούσα. Στο σχολείο δεν ήμουν και… διάνοια, οι καθηγητές με υποστήριζαν γιατί ήταν από το χωριό του μπαμπά μου. Τελικά με κέρδισε το τραγούδι. Τραγούδησα έξι μήνες στη Ρόδο και μετά με τον μπαμπά πόρτα-πόρτα Αθήνα με ένα demo. Έχω ακούσει αρκετά “όχι”, ήταν πολύ δύσκολα.

Αλλά τελικά μέσω ενός φίλου μουσικού Ροδίτη στάλθηκε το cd μου σε έναν μαέστρο, ο οποίος το έβαλε στον Αντύπα και ο Αντύπας με πήγε στη δισκογραφική και υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο. Το σχολείο δεν το τελείωσα. Άφησα στη μέση το λύκειο και είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό, αλλά δεν ντρέπομαι γι’ αυτό»

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.