Γιώργος Χρανιώτης: Θετικοί στον κορωνοϊό η σύζυγος και ο γιος του

271

abaskantira

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της η Γεωργία Αβασκαντήρα, κανείς από τους δύο δεν έχει βαριά συμπτώματα

Μέσα από ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα έκανε γνωστό ότι η ίδια και ο γιος της είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Δεδομένου του επιπέδου των κρουσμάτων, το οποίο είναι υψηλό, πολλά είναι τα άτομα της εγχώριας showbiz, που δεν γλίτωσαν από την πανδημία. Η Γεωργία Αβασκαντήρα αναφέρει στην ανάρτηση της ότι ευτυχώς και εκείνη και ο γιος της δεν έχουν βαριά συμπτώματα, αλλά είναι από τους τυχερούς που περνούν τον ιό σαν μία απλή γρίπη και δεν έχουν ταλαιπωρηθεί περαιτέρω.

Η χορογράφος μέσα από την περιπέτεια υγείας, που ζει με τον γιο της βρήκε την αφορμή να στείλει τις ευχές της σε όσους νοσούν από τον Covid-19,

γράφοντας: «Η άνοιξη έρχεται όπου και να είσαι για να σου δώσει δύναμη να ονειρευτείς ξανά ακόμη και αν τη βλέπεις από το παράθυρο σου…στέλνουμε δύναμη σε όλους που νοσούν από Covid και ευχόμαστε ήπια συμπτώματα όπως έχουμε και εμείς(μαμά και γιός) και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να ξαναρχίσουμε τα φιλιά και τις αγκαλιές, μείνετε ασφαλείς και υγιείς όσο μπορείτε παιδιά και αν πιστεύετε ότι προσέχετε ήδη πολύ μπορείτε και περισσότερο.»

Δείτε την ανάρτηση της:

Πηγή: Πρώτο Θέμα