Γιώργος Χρανιώτης: Γυμνάζεται ημίγυμνος στο κρύο και ανεβάζει τη θερμοκρασία

Οι τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη στο Instagram, ήταν τολμηρή, όχι μόνο γι’ αυτά που δε φόραγε, αλλά και για τη χαμηλή θερμοκρασία, που απ’ ότι φαίνεται ανέβηκε κατακόρυφα!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Χρανιώτης, καθώς το καλοκαίρι του 2018 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Αβασκαντήρα σε μια όμορφη τελετή στην Τήνο. Το ζευγάρι πέρασε τις πρώτες γιορτές ως παντρεμένο και απόλαυσε  στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας μια απόδραση στην ορεινή Αρκαδία.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, που πάντα ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, έκανε μια ανάρτηση που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία έκανε γυμναστική χωρίς μπλούζα στο μπαλκόνι, ενώ γύρω υπήρχαν χιόνια, και τα likes πήραν φωτιά.

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.