Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με πρώην παίκτρια ριάλιτι ο Ντάνος;

305

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με πρώην παίκτρια ριάλιτι ο Ντάνος;

Ένα από τα πιο hot ονόματα της showbiz είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος, αποτελεί ίσως τον πιο διάσημο παίκτη που βγήκε ποτέ από το ελληνικό Survivor και είναι λογικό (ακόμα κι αν ο ίδιος το αρνείται) τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για είσοδό του στο Survivor All Star, ακόμα και αν αυτό είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα, να δίνουν και να παίρνουν.

«Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», είχε πει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, επιχειρώντας να βάλει για ακόμα μια φορά φρένο στα σενάρια.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Σμαραγδής ξεκαθαρίζει στο in για το θέμα με τον Ντάνο: «Αν το είχε διαψεύσει τότε…»
Τώρα όμως ο Αγγελόπουλος θα συζητηθεί και λόγω της συντρόφου του
Βέβαια, πλέον ο Ντάνος απασχολεί και για ακόμα έναν λόγο τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι η φημολογούμενη σχέση του με μελαχρινή καλλονή.

Εδώ και αρκετό καιρό, στα πηγαδάκια ήταν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει σύντροφο, όμως κανείς δεν γνώριζε το όνομα της, αφού είναι άνθρωπος που θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μόνο για τον ίδιο.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ο Ντάνος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση.

Η κοπέλα έχει γεννηθεί το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο