Η γυμνή εξομολόγηση της Κένταλ Τζέννερ στο Harper’s Bazaar

Σχετική εικόνα

“Έχω τόσο εξουθενωτικό άγχος που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού“, δηλώνει στο περιοδικό  Harper’s Bazaar το πιο ευπώλητο μοντέλο του 2017 Κένταλ Τζένερ, αδελφή της Κάιλι Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν.

“Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια” λέει στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση της για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Το 2018 βρίσκει το Harper΄s Bazaar νικητή στις εντυπώσεις των ιστορικών εκδόσεων μόδας. Μόλις τη νύχτα της 20ης Απριλίου του 2017 το ΗΒ φώτισε τη Νέα Υόρκη με πορτρέτα γυναικών θρύλων της μόδας και πορτρέτα που έγραψαν ιστορία στο φακό της μόδας γιορτάζοντας 159 χρόνια από την πρώτη έκδοση του περιοδικού μόδας.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.