Γιάννης Μποσταντζόγλου: Αυτός είναι ο αεροπόρος κούκλος γιος του

270

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Αυτός είναι ο αεροπόρος κούκλος γιος του

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου έχει έναν γιο 43 χρονών από τον πρώτο του γάμο.

Είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του.

Είναι πολύπλευρος καλλιτέχνης. Εκτός από ηθοποιός, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου υπήρξε και αφηγητής σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ έχει μεταγλωττίσει και τον χαρακτήρα του Λοχία στις τρεις ταινίες της σειράς Αυτοκίνητα.

Ο πιο σημαντικός του, όμως, ρόλος είναι αυτός του πατέρα. Μακριά από τα μικρόφωνα και τα τηλεοπτικά πλατό, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι τρυφερός πατέρας για τα δύο του παιδιά.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου με την οικογένειά του

Στα 62 του χρόνια, είναι πατέρας του 43χρονου Μέντη Μποσταντζόγλου και της ηθοποιού Θαλασσινής Μποσταντζόγλου, που απολαμβάνουμε στη σειρά Γλυκάνισος.

Ο γιος του Μέντης Μποσταντζόγλου είναι καρπός του έρωτά του με την πρώτη του σύζυγο Μιμίκα. Οι δύο πρώην σύζυγοι συνεχίζουν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Απόδειξη το γεγονός ότι έχουν δει την πρώην σύζυγό του και το μεγαλύτερο γιο του σε κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ με τη μετέπειτα οικογένειά του, την οποία απέκτησε με την επίσης ηθοποιό Δήμητρα Παπαδήμα. Οι δυο τους απέκτησαν το 1996 την κόρη τους Θαλασσινή και είναι αχώριστοι εδώ και 30 και πλέον χρόνια. 

Ο Μέντης Μποσταντζόγλου, ο οποίος έχει πάρει το όνομα του αξέχαστου παππού του, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια θέλησε να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό. 

Υπηρετεί στην αεροπορία και δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Σε αντίθεση με την ετεροθαλή αδελφή του, Θαλασσινή, η οποία θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της νέας γενιάς. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε στιγμιότυπα με όλα τα μέλη της οικογένειάς του.