Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Μια περίοδο με χαρακτήριζαν σχιζοειδή»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι πολυπράγμων, αφού είναι ηθοποιός, τραγουδιστής αλλά και συγγραφέας.

Ωστόσο, κάποιοι του προσέδωσαν χαρακτηρισμό όχι και τόσο κολακευτικό.

Ο 28χρονος ηθοποιός αναφέρεται, ακόμη, και στον έρωτα που τον ώθησε να κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα.

Για τον χαρακτηρισμο σχιζοειδής, δηλώνει:

«Μια περίοδο, βρέθηκα στον αντίποδα, με χαρακτήριζαν σχιζοειδή. Επειδή κινούμαι σε ένα ευρύ καλλιτεχνικό πεδίο, μπορεί κάποιος να το παρερμηνεύσει και να θεωρήσει ότι είμαι τρελός. Αλλά τι είναι η τρέλα; Για κάποιους καλλιτέχνες είναι συχνά το λογικό. Εγώ απλά αγαπώ πολύ την τέχνη και προσπαθώ με κάποιον τρόπο να την υπηρετώ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μιλά για το μύθο που τον θέλει να κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα λόγω μιας ερωτικής απογοήτευσης:

«Στα 19 μου χώρισα από τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα. Ήμουν πολύ καψούρης. Κάποια στιγμή ήμουν με έναν κολλητό μου και του λέω: Θέλω αυτή να με βλέπει παντού. Σκεφτόμαστε πώς θα το πετύχουμε αυτό και αποφασίζουμε να πάμε σε όλα τα πρακτορεία σαν κομπάρσοι. Μετά χτυπήσαμε την πόρτα σε πρακτορεία μοντέλων. Στο πρώτο που πήγα ήταν και αυτό που με κράτησε και συνέχισα τη συνεργασία μου για χρόνια. Με είδε εντέλει η πρώην μου, αλλά το νόημα πλέον δεν ήταν αυτό. Άλλαξαν τα θέλω μου στο τι μπορώ να πετύχω μέσα από αυτό, τι θέλω να κερδίσω. Ο έρωτας ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.