Γιάννης Χατζηγεωργίου: Χώρισε την μία μπαλαρίνα και τα έφτιαξε με την άλλη

 

Μετά τη Σοφία ήρθε η Μαριαλένα! Λάτρης του χορού και συγκεκριμένα του μπαλέτου φαίνεται να είναι ο Γίαννης…

Και δεν του φαινόταν ρε παιδιά του Γιαννάκη. Έχει τάργκετ γκρουπ τελικά ο Χατζηγεωργίουκαι ξεκάθαρο τύπο γυναίκας που θέλει στο πλευρό του. Χορεύτρια να είσαι και μάλιστα μπαλαρίνα και πέρασες το crash test.

O πολυτάλαντος Γιάννης Χατζηγεωργίου, ηθοποιός, συγγραφέας και πρόσφατα σεναριογράφος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μόλις χθες, μπορεί να έχει χωρίσει από το καλοκαίρι από την μπαλαρίνα Σοφία Κρανιά, η άνοιξη του 2019 του έφερε όμως στο πλευρό του μια νέα μπαλαρίνα. Το όνομα αυτής Μαριαλένα, η οποία είναι μάλιστα μπαλαρίνα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Σταθερός στις επιλογές του ο Γιάννης, σταθερός στα πρότυπα γυναίκας, σταθερός και στο ύψος, αφού δε θέλει η σύντροφος του να τον περνάει και πολύ στο μπόι. Ας γνωρίσουμε λοιπόν μέσα από το φωτογραφικό φακό την Μαριαλένα, γιατί όπως ψυχανεμίζουμε, θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες:

Περισσότερα στο: gossip-tv.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.