Για ποιο λόγο σοκαρίστηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης;

11089_2149352

Πώς ένιωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης όταν είδε δημοσιευμένες τις φωτογραφίες του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου;
Σοκαρίστηκα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα μπορούσε να σκαρφαλώσει στο δέντρο και να τραβάει φωτογραφίες.

Μπήκα στο διαμέρισμα μου, χωρίς να έχω δει κανέναν και αυτό με σόκαρε. Κατάλαβα ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να είναι κάποιος έξω από το σπίτι και χωρίς να τον αντιληφθώ να καταγράφει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

Αυτό για μένα συνιστά μια μορφή παραβίασης.

Ωστόσο, επειδή έχω πολλούς φίλους που τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που είχε αυτή την εμπειρία.

Εύχομαι αυτό που ήθελαν να το πήραν και να μην επαναληφθεί“, λέει στο περιοδικό OK και συνεχίζει μιλώντας για το αν τελικά πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το σίριαλ που έχει δημιουργηθεί γύρω από την σχέση τους.

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα σίριαλ. Ο κόσμος έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από το τι κάνω στη ζωή μου και ποια είναι η σχέση μου. Δεν γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από εμένα. Αν κάποιοι το πιστεύουν, καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν”, καταλήγει.

9c548707fc179ad0fe3df95b5a4d5874_LΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.