Για 12 συνεχόμενη χρονιά το Ducato κατακτά τον τίτλο “Best Motorhome Base of the Year”

35

Τα 3 στα 4 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα χρησιμοποιούν ως βάση το μοντέλο

Αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά οχήματα, αλλά και την ιδανική βάση για τη δημιουργία ειδικών εκδόσεων, το Ducato επιβεβαίωσε για ακόμα μία χρονιά ότι είναι η 1η επιλογή και στα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Το Ducato παράγεται στο εργοστάσιο του Sevel από το 1981 και τα τελευταία χρόνια περισσότερες από 500.000 οικογένειες στην Ευρώπη το επέλεξαν ως βάση για το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο τους. Για 12η χρονιά στη σειρά κέρδισε τον τίτλο “Best Motorhome Base”, αντιμετωπίζοντας μια σειρά ισχυρών αντιπάλων. Το βραβείο απονέμεται τα τελευταία 25 χρόνια από τους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού “Promobil”, το οποίο ειδικεύεται στη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων. Η διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του κοινού στο Ducato, το οποίο έχει αναγνωριστεί ως η ιδανική βάση για τη μετασκευή σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Σε μία αγορά που συνεχώς παρουσιάζει αυξητική τάση (+10% το 2018 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά), το Ducato σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε όσους αγαπούν αυτό το ξεχωριστό τρόπο διακοπών.

Το Ducato αποτελεί την ιδανική βάση και για μία μεγάλη γκάμα μετατροπών, ενώ με στόχο να προσφέρει ακόμα υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες στους κατόχους αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, η Fiat Professional, δημιούργησε το εξειδικευμένο τμήμα “Fiat Professional For Recreational Vehicles”, μία ακόμα πρωτοπορία στην κατηγορία.

Η οικογένεια του Ducato είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια. Οι τιμές για το Ducato Van ξεκινούν από τις 19.090  ευρώ και για το Ducato Chassis από τις 19.264 ευρώ. (Τιμές πλέον Φ.Π.Α. 24% και με (όφελος Fiat Professional 2.900 ευρώ.)

Bαγγέλης Γκούμας