Γεύμα Αγάπης από τους αθλητές για τους άπορους

15435820_10211009854939470_1478928191_n

Μήνυμα αλτρουισμού και ανθρωπισμού στέλνουν οι αθλητές για τους άπορους την ερχόμενη Δευτέρα.

Προσφέρουν μια ανοιχτή αγκαλιά και ένα χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη , ειδικά την εποχή των εορτών και θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν δίπλα τους.

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 11.30 π.μ. στον “Μπαρμπαλάζαρο“(Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου 24, Παλαιό Φάληρο) για το Γεύμα Αγάπης που θα πραγματοποιηθεί από αθλητές από τον χώρο του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου αλλά και του στίβου.

Αστέρες του αθλητισμού όπως οι Πέτρος Μάνταλος,Τζέιμς Φελντέιν,Βασιλική Μιλλιούση, Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιάλης, Παύλος Μάμαλος αλλά και σωματεία μπάσκετ,ποδοσφαίρου και στίβου θα βρίσκονται εκεί για να στηρίξουν την εκδήλωση αγάπης .

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας, αλλά παράλληλα θα στείλει κι ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

To lay-out.gr θα παρευρεθεί εκεί για να καλύψει την εκδήλωση  και να συμβάλλει όσο μπορεί σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια.

Διοργανωτής: Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος

Εκτελεστική ομάδα: Μάνια Αλιβιζάτου

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.