Γερμανία: Η Μέρκελ υποδέχθηκε τη Δανή πρωθυπουργό καθιστή

του Γιάννη Λιόντου

Η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν σηκώθηκε ούτε για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας της!

Πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε στην Καγκελαρία, κατά την υποδοχή της Πρωθυπουργού της Δανίας, Μέτε Φρέντρικσεν από την Άνγκελα Μέρκελ

Η κ. Μέρκελ, στο πλαίσιο του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, ζήτησε να αλλαχθεί το πρωτόκολλο, με αποτέλεσμα να ακούσει τον εθνικό ύμνο της Γερμανίας καθιστή.

Δίπλα της βρισκόταν και η Δανή Πρωθυπουργός, Μέτε Φρέντρισκεν, η οποία, επίσης, άκουσε τον εθνικό ύμνο της χώρας της καθήμενη και μάλιστα, σταυροπόδι.

«Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί» γράφουν δικαίως οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, ενώ να σημειωθεί πως το «τρέμουλο» της Άνγκελα Μέρκελ έχει εμφανιστεί τρεις φορές μέσα σε τρεις εβδομάδες.

«Πρέπει να ζω για ένα διάστημα με αυτό», τόνισε η Καγκελάριος σε πρόσφατες δηλώσεις της, λέγοντας πως το ζήτημα που της έχει προκύψει δεν χρίζει ανησυχίας.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.