Γεννητούρια για την Κατερίνα Λάσπα!

laspa4

Ένα χαριτωμένο κοριτσάκι βάρους δύό κιλών και οχτακοσίων γραμμαρίων  γέννησε πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Λάσπα, σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο με καισαρική και ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος -«Conan» για τους φίλους του- πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας ενώ ο ευτυχής μπαμπάς δεν προλαβαίνει να σηκώνει το τηλέφωνο και να δέχεται ευχές.

Η Κατερίνα που επιστρέφει τηλεοπτικά στην NOVA είχε μια πολύ ομαλή εγκυμοσύνη, τόσο που μέχρι την τελευταία μέρα ήταν όρθια και σε εγρήγορση.

Την Τετάρτη μάλιστα είχε οργανώσει ένα φιλανθρωπικό bazaar και ήταν όρθια από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο εστιατόριο του συζύγου της στο Ψυχικό.

Στο μαιευτήριο πήγε σήμερα το πρωί και αναμένεται να βγει σε δυο-τρεις ημέρες, μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, μοιάζει -ευτυχώς είπαν πολλοί- σε αυτήν και όχι στον Νεκτάριο!



Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.