Γ. Σαμπάνης: Το διπλό χτύπημα της μοίρας για την οικογένειά του και η αφιέρωση που ραγίζει καρδιές!

222

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα πέρασε ο Γιώργος Σαμπάνης καθώς είχε μία πολύ σοβαρή απώλεια ενώ βιώνει και την αγωνία για την εξέλιξη της υγείας ενός ακόμη μέλους της οικογένειάς του, που θεωρείται κλινικά νεκρό.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ο οποίος γνωρίζει τεράστια επιτυχία φέτος τον χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο Acro μαζί με τον Κώστα Μπίγαλη και μία ομάδα από υπερταλαντούχους καλλιτέχνες, χθες το βράδυ, στην πρώτη εμφάνισή του στο κοινό που είχε κατακλύσει το μαγαζί, θέλησε να μιλήσει από καρδιάς για την κακή ψυχολογία του.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για τον κάθε άνθρωπο από εμάς νομίζω ότι είναι η οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα η δική μου οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα. Είναι κατ’ ουσία νεκρός. Δεν θέλω να σας χαλάσω τη βραδιά, Είναι η τελευταία μου αναφορά, θέλω όμως να αφιερώσω τη βραδιά στη γιαγιά μου, θέλω να σας πω ένα τραγούδι γι’ αυτούς, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξω το στόμα μου και να τραγουδήσω, και μετά θα διασκεδάσουμε και θα το γκρεμίσουμε μέχρι το πρωί» είπε από μικροφώνου ο αγαπημένος καλλιτέχνης και αμέσως άρχισε να ερμηνεύει το πολύ συγκινητικό τραγούδι “Για πού το ‘βαλες καρδιά μου” μετά από το οποίο φυσικά καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που έδειξε να συμπαραστέκεται από καρδιάς στον τραγουδιστή αυτές τις δύσκολες ώρες.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο: