Φθιώτιδα: 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι

593

troxaio__1_

Βρέθηκε πεσμένος μέσα στα χωράφια – Έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Μ. Σαββάτου, με θύμα έναν νεαρό οδηγό ο οποίος ξεκίνησε με το μηχανάκι από το Καινούργιο Φθιώτιδας για να πάει στην περιοχή Κόμνηνα να επισκεφθεί έναν φίλο του.

Στη διαδρομή, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 16χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και έπεσε μέσα στα χωράφια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στάθηκε όμως τυχερός, αφού ένας άλλος οδηγός βρέθηκε στον δρόμο του, είδε μια ροδιά στο έδαφος και σταμάτησε για να δει τι είχε συμβεί. Μόλις κατέβηκε είδε το μηχανάκι και λίγο πιο δίπλα το παιδί  πεσμένο μέσα στα χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο σημείο είχε χώματα και χαλίκια και ίσως σε αυτά να οφειλόταν η εκτροπή, ωστόσο όλα αυτά τα εξετάζει το Α.Τ. Καμένων Βούρλων.

Ο 16χρονος αρχικά διακομίστηκε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, διασωληνώθηκε και έφυγε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport επειδή ο νεαρός είχε κλείσει τα 16 χρόνια, δεν τον κράτησαν τελικά στο Παίδων, αλλά διακομίστηκε σε άλλο νοσοκομείο της Αθήνας που εφημέρευε και στο οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.