Φωτογραφία της Μέγκαν με… την Κέιτ σε εξώφυλλο περιοδικού

371

Η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει κρατώντας περιοδικό με εξώφυλλο την Κέιτ Μίντλετον  -Η άγνωστη φωτογραφία | BOVARY

Η φωτογραφία τραβήχτηκε δύο χρόνια προτού η Μέγκαν γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι

Ποιος να φανταζόταν ότι από εκεί που θα κρατούσε με χαμόγελο εξώφυλλο με τη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ θα έφτανε στο σημείο να επιδοθεί σε φλογερές διατυπώσεις κατά της δούκισσας του Κέμπριτζ και έκτοτε θα άρχιζαν τα… μαχαιρώματα.

Τον γύρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης κάνει φωτογραφία της Μέγκαν με τον ιρλανδικό περιοδικό U και τη συντάκτρια Ντενίζ Κας. Σε αυτό το περιοδικό πρωταγωνιστεί η Κέιτ  και συγκεκριμένα το εσφαλμένο ρεπορτάζ ότι κυοφορεί δίδυμα.

Δύο χρόνια προτού γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν είχε στα… χέρια της την Κέιτ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ιρλανδικό περιοδικό για το οποίο είχε γράψει άρθρο για γυαλιά ηλίου.

Τότε που η Μέγκαν αμέριμνη και χωρίς καν να φανταζόταν τις ρωγμές που θα δημιουργούσε στο παλάτι, με τη θύελλα αποκαλύψεων που προκάλεσε, ήταν ηθοποιός στη δημοφιλή σειρά Suits.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2017, η συντάκτρια που φωτογραφήθηκε στο πλευρό της Μέγκαν είχε προχωρήσει στη δημοσίευση της εικόνας.

Η φωτογραφία, ωστόσο, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, για πρώτη φορά ύστερα από την ανταρσία των Σάσεξ.

Η διαδρομή στις σχέσεις Μέγκαν και Κέιτ απασχολεί, άλλωστε, όλο και περισσότερο τελευταία τα μέσα ενημέρωσης, ύστερα από τα καυτά ρεπορτάζ περί καβγάδων και δακρύων.