Φόντε: «Ο Ρονάλντο άφησε την πόρτα ανοιχτή στη Ρεάλ Μαδρίτης»

59

Την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αφήσει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης διατύπωσε ο συμπαίκτης του στην εθνική Πορτογαλίας, Ζοζέ Φόντε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Τι και αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από εννιά χρόνια γεμάτα τρόπαια και ρεκόρ, οι φήμες περί επιστροφής του στο «Σάντιάγκο Μπερναμπέου» φούντωσαν εκ νέου. Πάντως, ο συμπαίκτης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, Ζοζέ Φόντε, εξηγείσαι  ότι μια επάνοδος του πεντάκις κάτοχου της «Χρυσής Μπάλας» στους «μπλάνκος» δεν θα του προξενούσε εντύπωση.

«Γνωρίζω ότι αγαπάει πολύ τη Μαδρίτη, αυτό είναι δεδομένο. Παράλληλα, είναι ξεκάθαρη η αγάπη που τρέφει και για την ομάδα αυτή καθ’ αυτή, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ -αν όχι το μεγαλύτερο- στον κόσμο.

Έκανε πολλούς καλούς φίλους εκεί, έτσι μόνο φυσιολογικό είναι να έχει κρατήσει για πάντα την πόρτα ανοιχτή στους «μερένχες», τόνισε και προσέθεσε: «Συνεπώς, δεν θα μου προκαλούσε καμία εντύπωση, εάν επέστρεφε κάποια στιγμή στη Μαδρίτη», επεσήμανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό «talkSPORT».