Φώφη Γεννηματά: «Δεδομένη η στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ. στην αμυντική βιομηχανία»

του Γιάννη Λιόντου

Σε δηλώσεις της από το Σχηματάρι, η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στην αμυντική βιομηχανία είναι «δεδομένη και διαρκής».

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, όπου άκουσε από τους ιθύνοντες τα προβλήματα που επικρατούν.

«Χρειάζεται εθνική στρατηγική για την αμυντική βιομηχανία ώστε να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει», δήλωσε η κ. Γεννηματά για να προσθέσει πως «η αμυντική βιομηχανία προσφέρει πολλά στην αμυντική θωράκιση της χώρας, ενισχύει την εξωτερική μας πολιτική, ιδίως σε μια φάση σημαντικών εξελίξεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χρειάζεται εξωστρέφεια ώστε να γίνουν ανταγωνιστικές».

Μάλιστα, η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως τα προβλήματα επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «διευρύνθηκαν», αναφέροντας ότι η παράταξή της κράτησε την αμυντική βιομηχανία ψηλά στα χρόνια της κρίσης.

«Εμείς τις κρατήσαμε όρθιες στα χρόνια της κρίσης με μάχες απέναντι στην τρόικα. Επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα προβλήματα διευρύνθηκαν, οι κίνδυνοι γι’ αυτές μεγάλωσαν.

Η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στην αμυντική βιομηχανία είναι δεδομένη και διαρκής», είπε χαρακτηριστικά.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.