Φίλης και Κυρίτσης για μολότοφ!

Ο Νίκος Φίλης, μίλησε χωρίς υπεκφυγές στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος ανέφερε με έναν ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο  πως δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ, θυμίζοντάς του την Marfin.

Της Χρύσας Σκουρολιάκου,

«Εγώ θυμάμαι να υπάρχουν νεκροί από μολότοφ. Είναι η Marfin», είπε χαρακτηριστικά «Μόνο που ξέρω ότι δεν πιάστηκαν ακόμα οι εγκληματίες αυτοί και γνωρίζω ότι οι μόνες καταδίκες που υπήρξαν για τον άδικο χαμό των τριών αν θυμάμαι καλά εργαζομένων, ήταν οι καταδίκες εις βάρος των υπευθύνων της τράπεζας. Που είχαν φτιάξει μια παγίδα, ένα κτίριο – παγίδα για τους εργαζόμενους».

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Κυρίτσης, απάντησε στον Νίκο Φίλη στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ, πως «Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, πάντως τουλάχιστον στα 30 και χρόνια που ήμουν δημοσιογράφος, δεν θυμάμαι να έχει κανείς σκοτωθεί από μολότοφ ή από κάτι αντίστοιχο…».

Εκτός κι αν θεωρούν ότι και πάλι… έφταιγαν άλλοι. Αφήστε που δεν χρειάζεται να υπάρξει νεκρός για να θεωρηθεί μια τέτοια ενέργεια κακούργημα. Είκοσι επτά συναπτά έτη στη δημοσιογραφία, πρώτη φορά συναντώ τόση… μεγαλοψυχία από αριστερό και μάλιστα πρώην συνάδελφο…Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.