Φαίη Ξυλά: Η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος

215

Φαίη Ξυλά: Οι φωτογραφίες της με μπικίνι θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό  - Έχει... αψεγάδιαστο κορμί | in.gr

Τι είπε η ηθοποιός για τη μητρότητα

Στην εκπομπή «Star System» που παρουσιάζει η αστρολόγος Άση Μπήλιου φιλοξενήθηκε η Φαίη Ξυλά. Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο κεφάλαιο μητρότητα και στον γιο της, Πάρη, ενώ αποκάλυψε πως η πρώτη της εγκυμοσύνη της δεν είχε αίσιο τέλος.

«Ο γιος μου σήμερα είναι έξι ετών πια, πάει σχολείο, στην πρώτη δημοτικού και είναι… πολύ καλός μαθητής! Τα περισσότερα παιδάκια που είναι μαζί με τον γιο μου ξέρω πως βλέπουν και το σίριαλ γιατί αρέσει πολύ σε αυτές τις ηλικίες. Μάλιστα εάν τύχει να με αναγνωρίσει κάποιος στον δρόμο, ο γιος μου πετάγεται και με παρουσιάζει. Γενικά καμαρώνει και δεν έχει δει αρνητικά την αναγνωρισιμότητα ούτε τον έχει επηρεάσει κάπως.

Δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου μητέρα πριν μείνω έγκυος. Ήταν η δεύτερη μου εγκυμοσύνη ο Πάρης. Από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος, με το που έμεινα έγκυος ένιωσα ότι είμαι μαμά. Πριν ούτε καν υπήρχε στη σκέψη μου ότι θα ήθελα να κάνω παιδί. Φυσικά όταν ήρθε ο Πάρης, που ήταν και η δεύτερη φορά, τον ήθελα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Ξυλά.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα