Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα μυστικά της για τέλειο σώμα (photos)

Η Φαίη Σκορδά προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση και φροντίζει ιδιαίτερα το σώμα της.


Μητέρα δυο παιδιών, αλλά πάνω απ’ όλα είναι γυναίκα και έτσι έχει και εκείνη τα δικά της μυστικά. Μάλιστα, αρκετές φορές τα μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες είτε μέσα από το Instagram είτε με βιντεάκια στο youtube.

Το σημαντικό είναι η διατροφή και εκεί δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο για την ίδια όσο και τους δυο της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μαγειρεύει υγιεινά και προσέχει τις θερμίδες που καταναλώνει. Χρησιμοποιεί πάντα υλικά με χαμηλά λιπαρά, ενώ δεν καταναλώνει ζάχαρη, ενώ από γλυκά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο κέικ με πορτοκάλι.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της ημέρας τρώει δυο μερίδες με φρούτα και λαχανικά, ενώ από το διαιτολόγιό της δεν λείπουν το μπρόκολο και το μαρούλι.

Αυτά είναι τα μυστικά της:

Η παρουσιάστρια φροντίζει να τρώει σωστά και υγιεινά. Γι’ αυτό τρώει συχνά τόνο είτε με τυρί cottage είτε με τοματίνια.
Πίνει δυο λίτρα νερό που βοηθάει ώστε να διατηρείται στα κιλά της είτε να χάνει. Το περπάτημα δεν λείπει από την καθημερινότητά της. Άλλωστε, οι φωτογραφίες στο instagram μιλάνε από μόνες τους.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.