Εύη Χριστοφιλοπούλου: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν επεδίωξε στην πράξη την εθνική συνεννόηση» (video)

Του Γιάννη Λιόντου

Τις εξελίξεις στην Κύπρο σχολίασε στο One Channel η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Ανατολική Αττική, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή One Talk Weekend παραχώρησε η κα. Χριστοφιλοπούλου , η οποία κλήθηκε να τοποθετηθεί στο ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας στην Κύπρο, σχολιάζοντας πως «η κυβέρνηση Τσίπρα δεν επεδίωξε στην πράξη την εθνική συνεννόηση».

Στη συνέχεια υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. δήλωσε πως η χώρα έχει την ανάγκη μείωσης των φόρων, ενώ μίλησε και για ένα “επενδυτικό σοκ”.

«Θα βάλουμε πλάτη στα εθνικά ζητήματα όποιος κι αν είναι ο νικητής των εκλογών», τόνισε η Εύη Χριστοφιλοπούλου για να προσθέσει πως το Κίνημα Αλλαγής θα είναι μια δύναμη προόδου και σταθεροποίησης.

Όσον αφορά την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στα Social Media, στο πλαίσιο τη συμπλήρωση 23 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, η κα. Χριστοφιλοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι «ύβρις, γιατί προέρχεται από ένα χώρο που έσυρε μαζί με την δεξιά τον Ανδρέα Παπανδρέου στα ειδικά δικαστήρια, καθώς και γιατί ο πρωθυπουργός έχει στήριγμα και δεκανίκι του μέχρι τώρα την καραμανλική δεξιά».

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.