Ευχαριστήριο Πολάκη σε Τσίπρα: «Ευχαριστώ για τη στήριξη»

του Γιάννη Λιόντου

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολίασε την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης (2/7).

Ο κ. Πολάκης τόνισε πως στο κανάλι του Φαλήρου θα θυμούνται «το πέρασμα του Τσίπρα», ενώ ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την στήριξη που του παρείχε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

«Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσίπρα απο το «Αλαφουζέικο» (σ.σ. ΣΚΑΪ)… Το debate έγινε τελικά, απλά αντί για τον Μητσοτάκη ήταν οι αντ’ αυτού Κοσιώνη και Παπαχελάς, που ίδρωναν – ξεΐδρωναν, αλλά νικήθηκαν κατά κράτος!

Υ.Γ. Αλέξη ευχαριστώ για τη στήριξη».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε για τον Παύλο Πολάκη ότι «τον πνίγει πολλές φορές το δίκιο του ο τρόπος με τον οποίο θυμώνει και κρατάει και το πληκτρολόγιο και αυτό είναι κακός σύμβουλος και το έχω πει. Προτιμώ όμως να κρίνω τους υπουργούς μου από το έργο τους και όχι από την επικοινωνία».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.