Ευαγγελία Καλτσή: Η πρώην παίκτρια του Power of Love έγινε μητέρα

242

Η Ευαγγελία Καλτσή, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του «Power of Love» στον ΣΚΑΪ, εδώ και λίγες ώρες όπως κοινοποίησε η ίδια μέσω instagram,έφερε στον κόσμο τον γιο της.


Στις φωτογραφίες που ανέβασε από την αίθουσα του τοκετού, πλάι στον Κύπριο σύντροφό της, Πάνο Δημητρίου, τον γιατρό της και το νοσηλευτικό προσωπικό, σχολιάζει η ίδια, για τις ειδικές συνθήκες λόγω καραντίνας: «Δίνω τα πάντα να ξαναζήσουμε αυτήν την εμπειρία…
Μέσα σε ένα δωμάτιο 5 άνθρωποι όλοι κ όλοι αλλά γεμάτο με τόσο σεβασμό πόνο φόβο γέλιο κ αγάπη που θέλεις να μείνεις αρκετά ακόμη.

Δεν θα το κουράσω εύχομαι ολόψυχα σε όλους να μπορέσουν ζήσουν αυτήν την απίστευτη στιγμή.

Όπως επίσης εύχομαι να υπάρχει αυτή η μαγεία που είχε το δικό μας team.
Welcome little Pompira Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές τις ευχές κ την αγάπη που μας δώσατε όλο αυτό τον καιρό. Ευχαριστώ πολύ Άγγελε μου @panosd20».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δίνω τα πάντα να ξαναζήσουμε αυτήν την εμπειρία…??‍♂️ Μέσα σε ένα δωμάτιο 5 άνθρωποι όλοι κ όλοι αλλά γεμάτο με τόσο σεβασμό πόνο φόβο γέλιο κ αγάπη που θέλεις να μείνεις αρκετά ακόμη.?? Δεν θα το κουράσω εύχομαι ολόψυχα σε όλους να μπορέσουν ζήσουν αυτήν την απίστευτη στιγμή ?? Όπως επίσης εύχομαι να υπάρχει αυτή η μαγεία που είχε το δικό μας team ?? Welcome little Pompira ?‍?‍?Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές τις ευχές κ την αγάπη που μας δώσατε όλο αυτό το καιρό … ? Ευχαριστώ πολύ Άγγελε μου @panosd20

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Καλτσή Official?? (@eva_kaltsi_) στις