Εύα Λονγκόρια: Ποζάρει με μπικίνι και αναπολεί το καλοκαίρι

62

eva_longoria

Η 47χρονη ηθοποιός είναι στα καλύτερά της

Η Εύα Λονγκόρια έδειξε το γυμνασμένο της σώμα φορώντας ένα μπικίνι σε ένα throwback καλοκαιρινό στιγμιότυπο.

Η 47χρονη ηθοποιός στη φωτογραφία που ανέβασε φοράει ένα λευκό μπικίνι την ώρα που απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης πάνω σε ένα σκάφος.

Η πρωταγωνίστρια της σειρά Desperate Housewives έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου: «Λείπει σε κανέναν άλλον ο καλοκαιρινός ήλιος;».

Μιλώντας για το πώς διατηρεί το κορμί της σε τόσο εξαιρετική φόρμα η Εύα αποκαλύπτει ότι η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της ενώ μεγάλη σημασία δίνει και στην ψυχική της υγεία.

«Γυμνάζομαι τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα. Οι δύο ασκήσεις που με παραλείπω να κάνω είναι το ριμπάουντ και η άρση βαρών». Το ριμπάουντ εξηγεί είναι ένα είδος προπόνησης με τραμπολίνο το οποίο ξεκίνησε στην καραντίνα κατά τα πρώτα στάδια της πανδημίας το 2020.

«Με κάνει να είμαι παρούσα. Πρέπει πραγματικά να εστιάσετε στη ρουτίνα και να απομνημονεύσετε τις κινήσεις», λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την άρση βαρών, η ηθοποιός εξηγεί πως αυτού του είδους η γυμναστική της δίνει τα πάντα: «Κάνω πολλά βάρη. Αισθάνομαι ότι το σώμα μου αλλάζει περισσότερο όταν το κάνω αυτό. Φοράω μια συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών και μπορώ να δω την απότομη αύξηση του καρδιακού μου παλμού».