Εξιτήριο για τον Βασίλειο Κωστέτσο – Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του

kostetsos_132093241

Την περασμένη Παρασκευή ο Βασίλειος Κωστέτσος υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, σε ιδιωτική κλινική. Σήμερα πήρε εξιτήριο και μίλησε συγκινημένος στους δημοσιογράφους.

«Ελπίζω να συνεχίσει να πάει καλά. Έχω πάθει σοκ. Ήταν προγραμματισμένο, το ήξερα εδώ και 9 μήνες. Ήταν η τρίτη φορά που θα το ακύρωνα και με πήρε ο γιατρός και μου είπε “Δεν υπάρχει περίπτωση… ή έρχεσαι ή πεθαίνεις”. Δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Ήθελα να κάνω πράγματα και δεν ήξερα μήπως μείνω. Τρελαινόμουν μόνο στην ιδέα ότι θα βγει η καρδιά μου έξω σε μηχανική υποστήριξη. Δεν θεωρώ κακό όνειρο αυτό μου μου συνέβη αλλά άγγιγμα Θεού. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω restart» είπε δακρυσμένος ο γνωστός σχεδιαστής.

Πρόσθεσε επίσης ότι ζήτησε από κάποιους φίλους του να δώσουν αίμα αλλά δεν το έκαναν, ενώ του έδωσε ένας ταξιτζής…Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.