Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 54χρονου στον Νέο Κόσμο – Δύο 32χρονοι οι δράστες

546

astynomia_peripoliko

Δύο υποθέσεις, ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και αρπαγής μεταξύ συμμοριών με φόντο προσωπικές διαφορές και ναρκωτικά, εξιχνιάστηκαν από το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Η πρώτη, αφορά στην ανθρωποκτονία 54χρονου Αλβανού και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ακόμα ατόμων τον περασμένο Ιανουάριο στην πλατεία του Αγίου Σώστη στο Νέο Κόσμο. Δράστες, είναι δύο 32χρονοι (ένας Αλβανός και ένας Έλληνας) ενώ στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και 31χρονος Έλληνας για υπόθαλψη.

Στο πλαίσιο των ερευνών διακριβώθηκε και η εμπλοκή του 32χρονου Αλβανού σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπάγης σε βάρος 41χρονου Αλβανού που τελέστηκε τον Μάρτιο 2020 στο Παλαιό Φάληρο.

Κίνητρο της ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του Νέου Κόσμου, ήταν οικονομικές διαφορές που είχε ο 32χρονος Αλβανός με το γιο του θύματος. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 32χρονου Αλβανού και σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπάγης σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού που τελέστηκε τον Μάρτιο 2020 στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.

Το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου 2021 εντοπίσθηκαν σε περιοχή της Αττικής ο 32χρονος ημεδαπός και ο 31χρονος

, προσήχθησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και εξεταζόμενοι αποδέχθηκαν τις – κατά περίπτωση – σε βάρος τους αποδιδόμενες κατηγορίες, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 32χρονος ημεδαπός συνελήφθη με σχετικό ένταλμα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου αλλοδαπού συνεχίζονται.

Πηγή: Πρώτο Θέμα