Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

161
Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions - CNN.gr

Γνωρίστε τα νέα μέλη της δυναμικής εντεκάδας αθλητών που υποστηρίζει το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ

Γνωρίστε τα νέα μέλη της δυναμικής εντεκάδας αθλητών που υποστηρίζει το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ

Με ιδιαίτερη χαρά ο ΟΠΑΠ υποδέχεται στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions έξι νέους αθλητές. Κατερίνα Δίβαρη (Windsurf), η Σπυριδούλα Καρύδη (Τριπλούν), η Κορίνα Πολίτη (100 μ. /200 μ. /400 μ.),  ο Μιχάλης Αναστασάκης (Σφυροβολία), η Ευαγγελία Αναστασιάδου (Κωπηλασία) και ο Νίκος Παπαγγελής (Ποδηλασία) είναι τα νέα μέλη του χορηγικού προγράμματος του ΟΠΑΠ, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Αυτοί οι έξι πολλά υποσχόμενοι αθλητές, μαζί με τους Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση), Παναγιώτα Δόση (Άλμα εις ύψος), Δέσποινα Γεωργιάδου (Ξιφασκία), Σεμέλη Ζαρμακούπη (Tae Kwon Do / Kick Boxing) και Άλεξ Αντετοκούνμπο (Μπάσκετ) αποτελούν πλέον τη δυναμική εντεκάδα των ΟΠΑΠ Champions.

Οι πέντε προαναφερόμενοι αθλητές του προγράμματος επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους νέους ΟΠΑΠ Champions.

Δείτε το βίντεο:

 Ο ΟΠΑΠ δίπλα στη νέα γενιά αθλητών για τρίτη χρονιά

Το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού υποστηρίζοντας συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά αθλήματα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των ΟΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Ποιοι είναι οι νέοι ΟΠΑΠ Champions

Κατερίνα Δίβαρη: «Προσπάθεια για εμένα σημαίνει να ξεπερνάς τον εαυτό σου καθημερινά και να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος ασχέτως αποτελέσματος»

 

cid:image001.jpg@01D75C72.21533F90

Η Κατερίνα Δίβαρη, αθλήτρια του Windsurf, γεννήθηκε στην Αθήνα το 2000. «Μια από τις πιο έντονες στιγμές για εμένα ήταν το να καταφέρω να πάρω την Ολυμπιακή πρόκριση για τη χώρα μας, σε μια εποχή που όλα ήταν απρόβλεπτα λόγω της πανδημίας. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές και πολλές απογοητεύσεις, αλλά αυτό που μετρούσε πάντα για εμένα ήταν η ευκαιρία στο ταξίδι και όχι ο προορισμός. Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την συνεργασία μου με τον ΟΠΑΠ. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή νιώθω ευγνώμων που μπορώ να έχω στήριξη και ανθρώπους να ενδιαφέρονται για εμένα ώστε να μπορώ να αγωνίζομαι σε ένα υψηλό επίπεδο εκπροσωπώντας την Ελλάδα», τονίζει η Κατερίνα Δίβαρη.

Σπυριδούλα Καρύδη: «Να μην τα παράτας, να επιμένεις και να υπομένεις, να είσαι αφοσιωμένος. Για μένα η προσπάθεια είναι ένδειξη αγάπης»