Έξαλλος ο Τζόνι Ντέπ διαλύει τα πάντα μέσα στο σπίτι μπροστά στα μάτια Άμπερ Χέρντ – ΒΙΝΤΕΟ

Amber-Heard-and-Johnny-Depp_0

Με τη διαμάχη του διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ να βρίσκεται σε εξέλιξη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον ηθοποιό σε έξαλλη κατάσταση.

Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε μήνες πριν από το περιστατικό της 21ης Μαΐου, κατά το οποίο ο Ντεπ χτύπησε την Χερντ, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Αυτό το βίντεο, που το κατέγραψε η Χερντ και το δημοσιοποίησε το TMZ, δείχνεξι ένα περιστατικό στην κουζίνα του σπιτιού τους. Ο Ντεπ είναι σε έξαλλη κατάσταση, πετάει ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι. Η Χερντ τον ρωτά αν ήπιε ένα μπουκάλι κρασί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Επίσης, του ζητά συγνώμη για κάτι, αν και δεν είναι σαφές σε τι αναφέρεται. Πηγές από την πλευρά του Ντεπ είπαν στο TMZ ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και πως έχουν κοπεί κομμάτια στα οποία η Χερντ χαμογελά και τον πειράζει.

Δειτε το βιντεο : http://www.tmz.com/videos/0_ho9ucbs7Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.