Έξαλλος ο Μπουτάρης με τη Νοτοπούλου για τις «πλάτες» στα οικονομικά: Μην καπηλεύεσαι το έργο μου

59

Στην αιχμηρή ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συστήνει εμμέσως πλην σαφώς στην υποψήφια δήμαρχο να κάνει τις δικές της προτάσεις


Τεταμένο φαίνεται ότι είναι το πολιτικό  Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο της πόλης,  Γιάννη Μπουτάρη και την υποψήφια διάδοχό του, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Πριν λίγες ημέρες ο κ.Μπουτάρης είχε ευχηθεί στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγεί δήμαρχος και να συνεχίσει το έργο του, ωστόσο φαίνεται ότι οι πρόσφατες δηλώσεις της πρώην υφυπουργού «πείραξαν» τον κ. Μπουτάρη.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η κυρία Νοτοπούλου υποστήριξε ότι η παράταξή της βοήθησε να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του Δήμου, τονίζοντας ότι «η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη και με μας να βάζουμε πλάτη νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του δήμου Θεσσαλονίκης μετά την υπεξαίρεση των 17,8 εκατ. ευρώ από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο».

Η αντίδραση του κ. Μπουτάρη ήταν άμεση: «Οι μισοί υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της διοίκησής μας και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να καπηλευτούν όσα έχουμε προγραμματίσει και υλοποιούνται με πολύ κόπο και προσπάθεια», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μπουτάρης, για να συμπληρώσει:

«Τους συνιστώ να σταματήσουν να ετεροπροσδιορίζονται και να μας πουν τι προτείνουν οι ίδιοι για την πόλη, πέρα από αυτά που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα».

Πηγή: http://protothema.gr