Έξαλλη η Πέγκυ Τρικαλιώτη με follower της στο Instagram

της Ευρυδίκης Γ.

Το παράπονο ενός follower της Πέγκυς Τρικαλιώτη στάθηκε αρκετό για να την κάνει έξω φρενών.

Ο συγκεκριμένος follower της γνωστής ηθοποιού εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με το ότι η ίδια δεν απαντάει ποτέ στα σχόλια των θαυμαστών της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Εκτιμώ την δουλειά σας, αλλά να θυμάστε εμείς σας ανεβάζουμε και εμείς σας κατεβάζουμε. Παρακολουθώ και το fanpage και δεν έχετε στείλει ένα μήνυμα για ευχαριστώ. Κρίμα για αυτούς που κάνουν τόση δουλειά, δεν νομίζετε;!».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, όμως, αυτή τη φορά απάντησε, λέγοντας: «Δουλεύω 25 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, οπότε μπορώ να ξέρω πλέον ποιος μας ανεβάζει και ποιος μας κατεβάζει. Θα μου επιτρέψεις, λοιπόν, να σου πω, πως, όταν δουλεύεις σαν σκυλί και τα δίνεις όλα, δεν μπορείς να πιστεύεις σε κάτι τέτοιο γιατί αλλιώς θα ήταν άσκοπη όλη η δουλεία που έχεις κάνει. Ειδικά, όταν αυτός που στο λέει κρύβεται πίσω από ψεύτικα και ανώνυμα προφίλ».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.