Εξαφάνιση Μαντλίν: Ψάχνουν υπάλληλο που ενημέρωσε τον Γερμανό παιδόφιλο ότι το δωμάτιό της ήταν ανοιχτό

155

Ο Γερμανός εισαγγελέας εκτιμά ότι η μικρή Βρετανίδα είναι νεκρή

Τον υπάλληλο ο οποίος πιστεύεται ότι ενημέρωσε τον Κρίστιαν Μπρούκνερ, τον Γερμανό παιδόφιλο ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, ότι το τουριστικό οίκημα στο οποίο έμενε η μικρή Βρετανίδα ήταν ανοιχτό και εύκολο για διάρρηξη πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει οι Πορτογάλοι και οι Γερμανοί αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Τα όσα τυχόν γνωρίζει ο υπάλληλος αυτός για το βράδυ της 3ης Μαρτίου 2007 όταν και εξαφανίστηκε η Μαντλίν ενδεχομένως να αποδεχθούν καίρι για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των βρετανικών αρχών ο Μπρούκνερ είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν την ώρα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν χωρίς να έχει γίνει γνωστό για την ώρα αν η συνομιλία αυτή ήταν με τον υπάλληλο που του έδωσε τις πληροφορίες.

Εντωμεταξύ ο Γερμανός εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση της Μαντλίν δήλωσε ότι οι αποδείξεις που έχει στα χέρια του συγκλίνουν στο ενδεχόμενο το μικρό κορίτσι να είναι νεκρό.

Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς δήλωσε, σύμφωνα με το Sky News ότι η αστυνομία χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για το πού έμενε ο Μπρούκνερ στην Πορτογαλία ώστε να αναζητήσει τη σορό της Μαντλίν.

Ο ίδιος ομολόγησε, επίσης, ότι για την ώρα δεν έχει «αδιάσειστες αποδείξεις» ώστε να οδηγήσει τον Γερμανό παιδόφιλο στο δικαστήριο για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Κατά την εκτίμησή του, πάντως, υπάρχουν και άλλες Βρετανίδες που έπεσαν θύμα επίθεσης από τον Μπρούκνερ και γι’ αυτό απηύθυνε έκκληση σε αυτές να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr