Έτσι έκανε πρόταση γάμου στην Kate Middleton ο πρίγκιπας William, 9 χρόνια πριν

 


Κι όμως πέρασαν τόσα χρόνια…

Πριν από λίγες ημέρες, η Kate Middleton έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ως μέλος της βασιλικής οικογένειας – μετά από εκείνη του 2010 που ανακοίνωσαν τα νέα – στην οποία μπήκε το 2011, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William. Η 37χρονη δούκισσα μίλησε στο CNN για έναν σκοπό που αγγίζει την καρδιά της, λίγο μετά την επίσκεψή τους στα χωριά SOS στη Λαχώρη, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της πρώτης τους βασιλικής περιοδείας στο Πακιστάν.

Μεταξύ αυτών όμως, αποκάλυψε πότε και πού της έκανε ο πρίγκιπας William την πρόταση γάμου. Όπως περιέγραψε η σχέση τους μετρούσε οχτώ χρόνια και κάποια στιγμή σε ένα τους ταξίδι ένιωσε έτοιμος για την περιβόητη ερώτηση. Συγκεκριμένα έγινε κατά τη διάρκεια κάποιων διακοπών τους στην Κένυα τον Oκτώβριο του 2010, ακολουθώντας όλη τη σωστή διαδικασία… γονατιστός.

Ο ίδιος εξήγησε πως το μέρος και η δεδομένη χρονική στιγμή, ήταν σωστή κι αυτό τον βοήθησε ώστε να κάνει την ερώτηση.



Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.