Έστησε εργαστήριο για καλλιέργεια κάνναβης στο σπίτι του στη Ρόδο

64

Rodos-ergastirio-kannabisΣυνελήφθη 40χρονος Έλληνας

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού τύπου είχε αναπτύξει μέσα σε ένα δωμάτιο που είχε διαμορφώσει κατάλληλα μέσα στην κατοικία του στη Ρόδο ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι το απόγευμα της όταν έκαναν στοχευμένη έρευνα στο σπίτι και αντίκρισαν το τέλεια οργανωμένο εργαστήριο με όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την εξασφάλιση ελεγχόμενων συνθηκών θερμότητας, υγρασίας και εξαερισμού, στο οποίο καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα χασισόδεντρα θερμαίνονταν, όχι με ένα και δυο, αλλά με συνολικά… 30 λαμπτήρες πυράκτωσης!

Εκτός από τον εξοπλισμό και τα δενδρύλλια, στο αυτοσχέδιο εργαστήριο κατασχέθηκαν 141 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης, δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής και 3.100 ευρώ και ο 40χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με την δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή που σχηματίστηκε σε βάρος του.