Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 16/04

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Ο Άρης και ο Πλούτωνας μπορεί να σε φέρουν πολύ πιο κοντά με ένα πρόσωπο κύρους, αν όμως αναζητάς αγνά συναισθήματα και μια νορμάλ σχέση, είναι προτιμότερο να απέχεις, αφού το όλο σκηνικό έχει αποκλειστικά και μόνο «ηδονοθηρικό» ή συμφεροντολογικό χαρακτήρα. Επιπλέον, κάποιος/α προσπαθεί να εξαγοράσει την αγάπη σου, προσφέροντάς σου δώρα και λάγνες υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Το σύμπαν μπορεί να σου προσφέρει στο πιάτο ένα πρόσωπο που δείχνει ταιριαστό με τα θέλω σου, μην μπεις όμως στην όλη διαδικασία, θεωρώντας πως πρόκειται για κάτι εύκολο. Αντίθετα, στην πορεία αναμένονται αβυσσαλέα πάθη, θύελλες και φουρτούνες! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, τόσο σε συναισθηματικό-υλικό, όσο και σε… σεξουαλικό επίπεδο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Ο Άρης και ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθούν να βιώσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία. Καλό είναι όμως να την αναζητήσεις με τον/την κατάλληλο/η σύντροφο σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξουν και δυσάρεστες εκπλήξεις. Κατά τα άλλα βέβαια, θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες κι αν ενδιαφέρεσαι μόνο για μια φιλική συντροφιά, θα βρεις αυτό που ζητάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να δεσπόζουν στον 7ο φυσικό οίκο σου, οποιαδήποτε φαινομενικά «ευτυχής» επιλογή, το πιθανότερο είναι να σου βγει προβληματική στην πορεία. Και το πρώτο που πρέπει να τσεκάρεις είναι το αν υπάρχει άλλη δέσμευση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα, όχι απαραίτητα με το ταίρι σου, αλλά με εξωτερικούς παράγοντες που την θίγουν.

ΛΕΩΝ ❤

Παρότι οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένας… πειρασμός κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων σου, πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα όσο νομίζεις κι έχεις να κάνεις με μια μεθόδευσηπου αποσκοπεί στον έλεγχό σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φρόντισε να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και υγιεινής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Η αξία των «μετοχών» σου στο χρηματιστήριο  του έρωτα έχει πάρει την ανιούσα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ελκύεις τα κατάλληλα άτομα για σένα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να εμπλακείς σε ένα πάθος, που θα «σου βγει ξινό» στη συνέχεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να σταθείς στο ταίρι σου, που φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα, με συνέπεια η ψυχολογία του να είναι στα… Τάρταρα!

ΖΥΓΟΣ ❤

Φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος στα προσωπικά σου και είτε πρόκειται για μια νέα αρχή με το νυν ταίρι σου είτε για μια εντελώς καινούργια γνωριμία, το βέβαιο είναι πως στην πορεία θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αλλά και τις ίδιες τις σχέσεις. Κι αυτό δεν είναι… απειλή, αλλά υπόσχεση, αφού, αφήνοντας πίσω σου τις παθογένειες του παρελθόντος, θα καταφέρεις να πορευτείς προς την ευτυχία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Η Αφροδίτη απέναντί σου και ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε βάλουν στον πειρασμό να «παίξεις» κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, αν έχεις μια συνομιλία με πρόσωπο που δε γνωρίζεις, μην αποκαλύψεις τα μυστικά σου, αφού είναι πιθανό να πρόκειται για παγίδα. Στον αντίποδα βέβαια, θα έχεις τη δυνατότητα να ψαρέψεις πληροφορίες, δρώντας εκ του ασφαλούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Η Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου εξασφαλίσει μια πολύ καλή γνωριμία που, αν το επιθυμείς, εύκολα θα εξελιχθεί σε σχέση, το θέμα όμως είναι ότι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περνάς καλά, είναι δύσκολο να το έχεις, σε πρώτη φάση. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να βρεις αυτό που ζητάς στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν, συνδυάζοντας τελικά «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Σήμερα, ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα πάνω του και το ιδανικό θα ήταν να απολαύσεις τις στιγμές σου δίπλα σε ένα πρόσωπο που αποδεδειγμένα τρέφει δυνατά συναισθήματα για σένα. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να «ψαχτείς» και μέσα από νυχτοπερπατήματα, φαίνεται όμως ότι μια αναζήτηση στο άγνωστο εγκυμονεί κινδύνους, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις τα κατατόπια! Φρόντισε, λοιπόν, πρωτίστως για την ασφάλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤
Αν μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια «παράνομη» σχέση, να θυμάσαι ότι δεν έχεις εξασφαλισμένη την απαιτούμενη εχεμύθεια, αντίθετα, το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, με όλες τις συνέπειες! Πρόσεξε, μάλιστα, μήπως η όλη κατάσταση είναι «στημένη» και ουσιαστικά τελείς… υπό παρακολούθηση! Δεν αποκλείεται, δε, κάποιες ελευθερίες που σου παραχωρούνται να αποσκοπούν στο να χαλαρώσεις και να κάνεις το «λάθος».
ΙΧΘΥΕΣ ❤
Φαίνεται πως ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν «παίζει» καθαρά και σου… κόβει την τύχη, γι’ αυτό, αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, μην είσαι τόσο αθώος/α στα «μοιράσματά» σου, αφού μια «πόρτα» που θεωρούσες ανοικτή μπορεί να κλείσει απότομα, ύστερα από μια δόλια παρέμβαση. Αλλά και σε σχέση να είσαι, τα λόγια που βάζει κάποιος/α, ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.