«Έρωτας και πράσινα άλογα»: Το βιβλίο της Δήμητρας Τσουπλάκη που θα σας συναρπάσει 

της Ελευθερίας Καραμπίνη

«Έρωτας και Πράσινα άλογα» είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου της συγγραφέως Δήμητρας Τσουπλάκη.

Από το τίτλο και μόνο σε κάνει να θέλεις να το διαβάσεις. Είναι γρήγορο, εύστοχο και με αρκετές δόσεις χιούμορ! Όσοι το ξεκινήσετε θα το τελειώσετε σε μία μόλις ημέρα. Το story άφορα δύο νεαρές κοπέλες που ψάχνουν να βρούνε με κάθε τρόπο το άλλο τους μισό στη σύγχρονη εποχή. Τελικά υπάρχει ο Mr Perfect ή άδικα τον ψάχνουν η Μαίρη και η Στέλλα? Μια καλοκαιρινή πρόταση που θα κρατήσει τους αναγνώστες από τη πρώτη σελίδα.

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Δήμητρα Τσουπλάκη γεννήθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Το βιβλίο «Έρωτας και Πράσινα Άλογα» είναι το πρώτο δημοσιευμένο βιβλίο της! Η ίδια εχει γράψει ακομη ένα βιβλίο με τίτλο «Έλα στη θέση της». Καθώς είναι ανήσυχο πνεύμα, από νεαρή ηλικία της άρεσε να ασχολείται με διαφορετικά πράγματα και να πειραματίζεται συνεχώς.

Το βιβλίο της με τίτλο «Έρωτας και Πράσινα άλογα» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.