Έριξε το φορτηγό πάνω στη Ferrari του εργοδότη του!

107

Ένα πρωτότυπο τρόπο για να εκδικηθεί τον προϊστάμενό του βρήκε ένας οδηγός φορτηγού, με θύμα μία Ferrari GTC4Lusso.

Tο συμβάν σημειώθηκε σε μία εταιρεία μεταφορών στο Σικάγο και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας νεοδιορισμένος οδηγός ήρθε σε ρήξη με τον ιδιοκτήτη με αφορμή ότι δεν θεωρήθηκε κατάλληλος για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εργοδότης αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με τον οδηγό με πολιτισμένο τρόπο, προσφέροντάς του πλήρη αποζημίωση. Ο οδηγός προσπάθησε να τον μεταπείσει, τονίζοντας την πρόθεσή του να συνεχίσει να εργάζεται, χωρίς όμως να αλλάξει τίποτα. Πριν φύγει από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ο απολυμένος οδηγός ρώτησε τον ιδιοκτήτη της εάν η λευκή Ferrari GTC4Lusso που βρισκόταν σταθμευμένη έξω από το γραφείο ήταν δική του, απειλώντας τον «τώρα θα δεις τι θα συμβεί όταν παίζεις μαζί μου».

Κατόπιν έτρεξε προς ένα φορτηγό, μπήκε μέσα και παρά τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη να τον σταματήσει έβαλε μπροστά και ξεκίνησε την «τρελή» του πορεία, η οποία σταμάτησε πάνω στο πανάκριβο ιταλικό κουπέ, καταστρέφοντάς το σχεδόν ολοκληρωτικά. Φυσικά, ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία η οποία συνέλαβε τον έξαλλο υπάλληλο, ο οποίος στην πρώτη του κατάθεση δήλωσε ενοχλημένος με την συμπεριφορά του πρώην εργοδότη του, υποστηρίζοντας ότι του είχε υποσχεθεί ένα καινούργιο φορτηγό και όχι αυτό που οδηγούσε, που ήταν μοντέλο του 2019.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Πηγή: newsauto.gr