Έρχεται το νέο Volkswagen Golf

του Γιάννη Γατσούλη

H Volkswagen είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα γενιά από ένα από τα πιο επιτυχημένα της μοντέλα στην ιστορία, όπου ακούει στο όνομα Golf, με ανανεωμένο σχεδιασμό.

Η 8η γενιά του διάσημου μοντέλου θα παρουσιαστή στις 24 Οκτωβρίου στο Wolfsburg και η εταιρία δημοσίευσε τα πρώτα σκίτσα από το πολυαναμενόμενο μοντέλο, το οποίο φέρει αρκετές αλλαγές. Η αρχική φιλοσοφία παραμένει στο μοντέλο, με το εμπρός μέρος να φαίνεται αρκετά εξελιγμένο, αλλά στης γραμμές που ακολουθεί η εταιρία τα τελευταία χρόνια, με το εμπρός μέρος να περιλαμβάνει ανανεωμένο προφυλακτήρα αλλά και μάσκα. Η VW υπόσχεται πως είναι η πιο δυναμική προσέγγιση στην ιστορία του μοντέλου, με το εσωτερικό του να έχει υποστεί τις μεγαλύτερες αλλαγές.

Λειτουργικά συστήματα, με οθόνη πολλαπλών χρήσεων και ψηφιακών οργάνων θα περιλαμβάνονται, ντύνοντας το νέο Golf με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σύμφωνα με την ίδια την VW όπου χαρακτήρισε το εσωτερικό του ως “νέο ψηφιακό πιλοτήριο” επεσήμανε πως το νέο μοντέλο θα είναι ένα “trendsetter όσον αφορά τον ψηφιακό κόσμο του, προσανατολισμένο στην συνδεσιμότητα, στα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και άλλες λειτουργίες και υπηρεσίες που βασίζονται στο διαδίκτυο”.

Όσον αναφορά τα specs του, το Golf Θα διαθέτει νέα σειρά από κινητήρες, ενώ θα ενσωματωθεί στη γκάμα του μια υβριδική έκδοση, όμως δεν θα υπάρξει πλήρως ηλεκτρική. Επιπλέον ετοιμάζεται και η πιο γρήγορη έκδοση του, η οποία θα αποδίδει είται 202, είτε 243 ίππους.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.