Έρχεται το Joker 2 με έναν ακόμα χαρακτήρα

21.11.2019 | 18:30 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

Χαρά στα εκατομμύρια των θαυμαστών του Joker δίνει το Hollywood Reporter, καθώς αποκάλυψε πως η ταινία του Τοντ Φίλιπς θα έχει, τελικά, σίκουελ, με τον ίδιο, αλλά και τον Γιοακίν Φίνιξ.

Ο Joker προκάλεσε μεγάλο σάλο κατά τη διάρκεια της προβολής του και μάλιστα στην Ελλάδα έκοψε και τα περισσότερα εισιτήρια (πάνω από 700.000) προσπερνώντας την ταινία του  Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας Άλλος Κόσμος» . Μάλιστα έγινε η πρώτη Rated R (απαγορεύεται για τους ασυνόδευτους θεατές κάτω των 17 ετών) με πάνω από ένα δισεκατομμύριο παγκοσμίως, και μάλιστα, έχοντας πολύ μικρό μπάτζετ.
Έτσι, ετοιμάζεται και ο Joker 2, που θα έχει έναν ακόμα χαρακτήρα και τον Τοντ Φίλιπς να υπογράφει εκτός από τη σκηνοθεσία και το σενάριο μαζί τον Σκοτ Σίλβερ, όπως, δηλαδή, έγινε και στην πρώτη ταινία.
Ο Φίλιπς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Warner, Τόμπι Έμεριχ, ζητώντας του μια σειρά από χαρακτήρες. Ο Έμεριχ δεν συμφώνησε με τον μεγάλο αριθμό, είπε το «ναι», όμως, στο να του παραχωρήσει τα δικαιώματα για τουλάχιστον έναν.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.