Επίθεση με βιτριόλι – Την Πέμπτη η ώρα των εξηγήσεων για την 36χρονη – Τι θα πει στην απολογία της

77

Παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η 36χρονη δράστρια της επίθεσης εναντίον της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα κληθεί αύριο, Πέμπτη, να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα, επί ενάμιση χρόνο τώρα, αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει – κυρίως, το λόγο που την οδήγησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Θα μιλήσει για όλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η 36χρονη κατηγορούμενη, Έφη Καρακατζούλα, προετοιμάζεται για την αυριανή ημέρα, από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις φυλακές.

Μάλιστα, από το καλοκαίρι και μετά, είχε αφοσιωθεί στο να μελετά λέξη προς λέξη τη δικογραφία, έτσι ώστε η αυριανή της απολογία να μοιάζει στέρεη και να μην αφήνει κανένα περιθώριο για περαιτέρω ερωτήσεις.

Τι θα ισχυριστεί

Οι πληροφορίες του Live News αναφέρουν ότι η 36χρονη θα ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει.

Για το λόγο αυτό, θα επιμείνει ότι η ποσότητα του βιτριολιού δεν ήταν δύο λίτρα. «Έριξα μόνο ένα ποτήρι βιτριόλι και μάλιστα στο πλάι και όχι απευθείας στο πρόσωπο της Ιωάννας», αναμένεται να πει.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσει συγγνώμη, αν και γνωρίζει ότι για την πράξη της δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα που να την δικαιολογεί.

Στο μεγάλο ερώτημα, ποιος της προμήθευσε το βιτριόλι, το πιθανότερο είναι να μην το αποκαλύψει, ωστόσο, όπως αναμένεται, θα επιμείνει σε τρία σημεία:

– «Δεν είχα συνεργούς.
– Δεν προσπάθησα ποτέ να πάω στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα.
– Οι αναζητήσεις μου στο διαδίκτυο για μη ανιχνεύσιμα δηλητήρια δεν σχετίζονται με την Ιωάννα. Δεν σχεδίαζα να της επιτεθώ ξανά».

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr