Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων – Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

180

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ίσως ήθελε να την αναγνωρίσω»

Οι παρακολουθήσεις της Έφης στην Ιωάννα, οι συγκλονιστικές περιγραφές των γιατρών και η κατάθεση του άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε εμμονή η δράστιδα – «Η Ιωάννα έλιωνε μπροστά μου» κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης

Προς την τελική ευθεία για την έκδοση της ετυμηγορίας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, οδεύει πλέον η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στις 20 Μαΐου του 2020, από την 36χρονη Έφη Κακαράντζούλα. Δικαστές και ένορκοι μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας και την απολογία της κατηγορούμενης, θα αποφασίσουν για την μεταχείριση της 36χρονης, η οποία κατά τη δικογραφία με «μεθοδικότητα και ψυχρότητα» διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημά της εις βάρος του θύματός της. Ένα έγκλημα που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Χθες, κατά τη διάρκεια μιας μαραθώνιας συνεδρίασης, στη δίκη κατέθεσαν περισσότεροι από δέκα μάρτυρες – ανάμεσά τους οι γιατροί της Ιωάννας και μια συνάδελφος της κατηγορουμένης – εισφέροντας στο δικαστήριο σημαντικά στοιχεία για όλα όσα έγιναν πριν και μετά την επίθεση. Στη δίκη προσήλθε και κατέθεσε και ο 40χρονος άνδρας, με τον οποίο η κατηγορούμενη φέρεται να είχε αποκτήσει εμμονή και να πίστευε πως η Ιωάννα ήταν αντίζηλός της.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα