Επίθεση κρανοφόρων στο σπίτι του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

kedikoglou1162013

Απόπειρα επίθεσης από αγνώστους κατά του σπιτιού του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όπως κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο ίδιος ο κ. Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, οι επίδοξοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια, συνεπλάκησαν με αστυνομικούς και τελικά τράπηκαν σε φυγή, δίχως να κατορθώσουν να προσεγγίσουν την πολυκατοικία-στόχο.

Η οικία του αδελφού του κ. Κεδίκογλου, στο λόφο του Στρέφη, έχει ήδη υπάρξει στόχος αγνώστων δύο φορές κατά το παρελθόν.

«Είμαστε στην εποχή που στοχοποιούνται οι συγγενείς πολιτικών», σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για την «εξοικείωση» με τη βία αλλά και για την «απαράδεκτη δικαιολόγησή» της σε πολλές περιπτώσεις.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «η δημοκρατία δεν εκβιάζεται» και συμπλήρωσε ότι σε περίπτωση βουλευτικών παραιτήσεων θα γίνουν τα «προβλεπόμενα από το Σύνταγμα».

«Η κυβέρνηση δεν προβληματίζεται», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.