Επίθεση κατά του πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη

Την Πέμπτη το απόγευμα στην οδό Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μία διαμαρτυρία, κάποιοι κουκουλοφόροι φώναζαν συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη, όπου έδωσε το παρών ο Κώστας Μπακογιάννης.

Της Χρύσας Σκουρολιάκου,

Λίγο αργότερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δεν άφησε το συμβάν ασχολίαστο και έκανε μία ανάρτηση στο Facebook που είπε χαρακτηριστικά : «σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μπακογιάννη:

«Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ»Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.