Επιστρέφει ο Ζαμπίδης! Αυτός είναι ο αντίπαλος του τον Μάρτιο

194

O Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει μετά από 3,5 χρόνια. Μετά τις λάσπες του Nomads που δεν άφησαν και πολύ καλή γεύση στο κοινό (είχε πέσει τρολάρισμα στο twiter για τις χαμηλές επιδόσεις του), ο “Iron Mike” αποφάσισε να ξαναδείξει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλα τον Μάρτιο.

Το ρινγκ είναι ο φυσικός του τόπος, αν κι αυτή τη φορά δε θα παίξει κικμποξινγκ, αλλά πυγμαχία. Κλεισμενα 38 ο Ζαμπίδης και ο αντίπαλος του στα 30, με μικρή καριέρα στην επαγγελματική πυγμαχία. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες από το επίσημο sites με τους επαγγελματικούς αγώνες κάθε αθλητή, ο ισπανός με ολλανδικό διαβατήριο Antonio Gomez, έχει συνολικά εφτά επαγγελματικά παιχνίδια με 4 νίκες, 1 ήττα και δύο ισοπαλίες. Στις 16 Φεβρουαρίου μάλιστα ο Ισπανός έχει κλεισμένο παιχνίδι. Οι τέσσερεις νίκες του Gomez είναι με αθλητές που δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην καριέρα τους.

Ας μην τα ψάχνουμε όμως κι άλλο, γιατί η επιστροφή σ’ αυτή την ηλικία στην ενεργό δράση, από μόνη της είναι ένα στοίχημα για τον «Iron Mike» κι ας είναι ο αντίπαλος από το “κάτω ράφι”. Άλλωστε επαγγελματικό είναι το παιχνίδι και στόχος είναι τα χρήματα και όχι μια νέα καριέρα στην πυγμαχία σε αυτή την ηλικία. Η διοργάνωση που θα φιλοξενήσει τον αγώνα είναι το BREAKOUT στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη της Στουτγάρδης στις 23 Μαρτίου .

Καλή επιτυχία Mike…