Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο

Της Χρύσας Σκουρολιάκου

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο Β’.

Σήμερα (29/7) το πρωί στις 09:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, και ο πρέσβης της Ελλάδας, Ηλίας Φωτόπουλος.

Τον Νίκο Αναστασιάδη θα συναντήσει στις 10:15 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ θα έχει διμερής συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στις 12:00 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα προχωρήσουν σε δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις 12:30 θα επισκευφθεί τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη.

Ο κ. Αναστασιάδης θα παραθέσει επίσημο δείπνο, στις 20:15 προς τιμή του κ. Μητσοτάκη.

Ενώ την Τρίτη, θα βρεθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο Β’, να καταθέτει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και να επισκέπτεται το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.