Επιδειξίας στη Κοζάνη έστηνε καρτέρι στην άκρη του δρόμου

gimnos_592_355_592_355

Την ώρα που έτρεχαν για να προφυλαχτούν από τη βροχή βρέθηκαν μπροστά σε επιδειξία που καραδοκούσε στην άκρη ενός δρόμου στην Κοζάνη δύο φοιτήτριες που είχαν πάει για καφέ και επέστρεφαν στα σπίτια τους!

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, γύρω στις 8 το βράδυ, όταν οι κοπέλες περνούσαν με γρήγορο βήμα από μια πλατεία σε κεντρικό σημείο της πόλης, επειδή έβρεχε καταρρακτωδώς. Ξαφνικά, σε μία άκρη είδαν έναν νεαρό, που κρατούσε ομπρέλα, να αυνανίζεται! «Τρομάξαμε και αμέσως επιταχύναμε το βήμα για να φύγουμε, αλλά ευτυχώς εκείνος ήταν… αφοσιωμένος και δεν έκανε καμία κίνηση προς το μέρος μας!» είπε η μία από τις δύο.

Ενα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στον δρόμο πίσω από το περίπτερο που βρίσκεται στη γειτονιά του Αγίου Αθανασίου, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Τη σχετική καταγγελία έκανε μία μητέρα δύο παιδιών σε ομάδα του facebook γράφοντας: «Προχωρούσα σε ένα στενό και ακούω ένα σφύριγμα. Γυρίζω και είδα έναν νεαρό να αυνανίζεται ενώ προχωρούσε! Πιτσιρίκι ήταν κιόλας»! Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και, αφού επιτάχυνε το βήμα της, πήρε τηλέφωνο στην Αστυνομία για να ενημερώσει για τον επιδειξία. Σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά δεν βρήκαν τον νεαρό άνδρα.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.