Επέστρεψε στο Netflix ο 3ος κύκλος της σειρας «Anne with an e»

1883

Σχετική εικόνα

Επέστρεψε στο Netflix o 3ος  τελευταίος κύκλος του δράματος εποχής «Anne With An το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα Anne of Green Gables (1908) της Lucy Maud Montgomery.

Πρόκειται για μία από τις σειρές που περιμέναμε με μεγαλη ανυπομονησια καθ;ς τα δράματα εποχής πάντα συναρπάζουν τους περισσότερους τηλεθεατές.

Το story εκτυλίσσεται τον 19ο αιώνα, όπου δύο αδέρφια, ο Matthew (R. H. Thomson) και η Marilla Cuthbert Geraldine James), μένουν μαζί καθώς δεν έχουν κάνει δίκες τους οικογένειες. Οι δυο τους αποφασίζουν να προσλάβουν ένα ορφανό αγόρι να τους βοηθάει με τις καθημερινές δουλείες της φάρμας τους στο Green Gables, στα περίχωρα της πόλης Avonlea.

Όταν όμως ο Matthew πάει να παραλάβει το αγόρι  από τον σταθμό, διαπιστώνει ότι τελικά προσλαμβάνει ένα ορφανό την Anne Shirley (Amybeth McNulty).

Μέτα από αρκετές δυσκολίες και καθως δεν έχουν δικά τους παιδιά οι Cuthberts αγαπάνε πολύ την μικρή Anne και την υιοθετούν. Το νεαρό κορίτσι από τη μεριά της αγαπάει πολύ τη νέα της οικογενεια και νιωθει ιδιαίτερα συγκινημένη που επιτελούς ανήκει κάπου. Ο τρίτος κύκλος της σειρας είναι συναρπαστικός καθως βλεπουμε την Anne να συναντάει τελικά τον ερωτά της ζωής της αλλά και να πηγαίνει στο κολέγιο.

Ο τρίτος κύκλος είναι διαθέσιμος στο Netflix από τις 3 Ιανουαρίου 2020.